Anmeldelse: FIFA 11

fifa-11-game

Årets FIFA versjon er enda bedre og tar deg ett skritt nærmere virkeligheten.

+ Forbedret fysikkmotor, bedre grafikk, karrierspillet og pasningsystemet

Kunne gjort mer, tregere spill og keepermodusen føles tomt

EA Sports som er utvikleren bak de store sportspillene NHL, NBA Elite og FIFA kommer med ny versjon av spillene en gang i året og gjør alt for at deres spill skal være best, og blir vellykket igjen med årets versjon av FIFA. Årets mål for versjon 11 av det etterlengtede fotball spillet var bedre grafikk, mer realisme og selvfølgelig ligne mer på ekte fotball.

Mer realistisk

FIFA 11 tar enda ett stort skritt fram og gir spilleren mer realistisk følelse, kampene om ballen har blitt heftigere, grafikken er forbedret og fysikkmotoren i spillet er oppusset. I år er det vanskeligere å skore mål noe som for deg til å bygge opp et angrep, er angrepet bra nok og får en god avslutning, har du et mål, for hvert år som går blir det vanskeligere og vanskeligere å mestre spillet og EA Sports utfordring er å ikke gjøre den for vanskelig for da blir stillingen alltid likt og det vil føre til at spillerne kjeder seg.

Sakte men bedre

I år har spillet blitt tregere, spillerne beveger seg mer sakte og dette er fordi spillet er blitt bedre fysisk sett, vis du spiller som Messi og kjemper om ballen mot Drogba så er det mest sansynelig at Drogba vinner, takket være den oppusedde fysikkmotoren blir spillet bedre og tregere, for noen er dette et minus mens for andre ett stort pluss.

ifa-11-kampen om ballen

I år blir kampen heftigere om ballen

Be the keeper

For det som alltid har tenkt: ‘hvorfor kan jeg ikke styre keeperen ?’ har FIFA endelig kommet med et fint svar på, du kan spille som keeperen på FIFA 11 og det er ikke like underholdende som å spille ute dessverre, det føles altfor tomt når du står foran mål og bare venter på angrep, og det kan variere veldig, om du har topp forsvar blir det verre, for da kommer det veldig få angrep i løpet av en kamp.

Karrierespillet

En av de største oppdateringene bortsett fra oppusset fysikkmotor og mer realistisk spill er karrierespillet som er kraftig forbedret, du får velge om du skal være spiller, manager eller si ja takk begge deler og velge spillende trener, når du først har valgt får du opp en lekker side med siste nytt, hvordan tabellen ligger ann osv. Alt ser enklere ut og er samtidig bedre, du har mer oversikt over hva som skjer rundt deg.

fifa11-karrierespillet

Karrierespillet har fått en stor ansiktsløft

Konklusjon

Enda en ny perle fra EA Sports er blitt sluppet løs til verden og med det vi kaller årlig oppdatering som er bedre grafikk, nye funksjoner og ett skritt nærmere ekte fotball er FIFA 11 det beste fotball spillet EA har kommet med til nå, på bare ett år jobber utviklerne bak spillet hardt for å legge til noe nytt som i årets versjon er Personality+, Karrierespillet og pasningsystemet, men for å ikke glemme at det meste er oppusset og forbedret, noe som kanskje var mest nødvendig fra fjorårets versjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *